Zaraz, zaraz. Co to znaczy "światło laduje komórki w mózgu"?, "powłoka rozładowuje komórki"?oli pisze: Światło które wpada do oka ładuje komórki w mózgu które odpowiadają za sen i nerwy,samopoczucie. A powłoka blue control rozładowuje te komórki i doprowadza do uszczerbku na zdrowiu.
 ??
??Nie jestem pewien czy to zaskoczenie dotyczy tego samego. Mnie nie zaskoczyły pani dolegliwości. Są, jakie są i z nimi, jak z wynikami doświadczeń, nie dyskutuje się. Zaskoczyło mnie pani stwierdzenie, że ma pani taką diagnozę lekarską na piśmie. To naprawdę rzadki przypadek.Przyznaje że mnie to też zaskoczyło

W czym specjalizuje się ten profesor, bo podejrzewam, że nie w optyce ?"Moje spostrzeżenia są takie, że osoby które kupują okulary z powłokami antyrefleksyjnymi do noszenia na cały dzień, zostają kalekami na całe życie.Tak jak ochrona przed uv. Większe zagrożenie jest od używania telefonów komórkowych niż od słońca które jest bardziej potrzebne organizmowi."

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }