zaraz zrobię foto i bedzie lepiej wiadomo co z tym począć
Tak to wygląda to dziwne na szkle to nie odłamki szkła to jakaś pozostałość po kleju.
Dam jeszcze jedno zdjęcie drugiej strony pokazujące jak to wygląda ''dobre'':P, jak widać też już z lekka wygięte. Strasznie słaby materiał to jest i pomyśleć że za całość w express viosion czy jak oni tam się zwią wybuliłem ponad 500zł

. Nie polecam tego dziadostwa:P szkła się rysują szybko, smugi ciężko schodzą no i się łamią jak widać...
[ Dodano: 16 Lipiec 2011, 10:35 ]
Myślę że temat do zamknięcia, byłem u optyka i za 100zł wybrałem sobie fajne oprawki i będzie moc. Wkurzające jest to że jak pojechałem do [spam] bo tam robiłem okulary, to Pani powiedziała że się z tym nic nie da zrobić, ani oprawki ani nic. Trzeba kupic nowe okulary z pana szkłami to będzie 500zł. Myślała że frajera trafiła że zaraz kase dam i ona zarobi do premii że na ciągła lola, jeszcze bajer mi wciskała że mam nigdzie z tym nie jechać bo kasę wezmą i nie zrobią, a tu zonk podziękowałem i pojechałem se do takiego ''pobocznego'' optyka i koleś powiedział że nie ma problemu dał mi do wyboru oprawki wybrałem i już się naprawia...