Aktualnie posiadam cyindry -3,25 i 1,75 i chce wyprobować soczewki [spam].[spam].pl/optyka_new/ ... 0toric.php , chyba ze WY coś możecie polecić, a może coś z rocznych ?
dziękuje i pozdrawiam!!
Bardzo fajnie, napisaliście, że "nie posiadamy rzetelnej i potwierdzonej informacji kiedy nastąpi wznowienie produkcji a tym samym możliwość ich zakupu." stąd moje zapytanie, co gdzie kiedy ? Być może ktoś z forum posiada informację, bliższą wznowienia produkcji itd.LEMUR pisze:Soczewki te jak i AirOptix Individual nie sa dostepne praktycznie od poczatku roku 2011.
Pisalismy na naszym firmowym blogu o wstepnych informacjach co i kiedy...
[spam].optometria.info/problemy-z-s ... -litetint/
zmiana soczewek - mozliwa ale oczywiscie tylko pod kontrola specjalisty... na odleglosc ni jak sprawdzic zachowanie soczewki jej rotacje itp...
Bardzo Panu dziękujeLEMUR pisze:Nie tylko Panu zalezy bo nie tylko Pan jest uzytkownikiem soczewek, ktore nie sa aktualnie dostepne. Nasi klienci rowniez czekaja na Individuale czy DuraSofty, takze rowniez zalezy nam na uzyskaniu pewnej informacji.
Informacje nie sa "potwierdzone i pewne" a co oznacza chyba nie trzeba tlumaczyc - beda w okolicach polowy kwietnia. Dlatego napisane iz informacja nie jest do konca potwierdzona bo moze to ulec zmianie a nie ze jest domyslem z naszej strony - informacja pochodzi prosto z biura obslug klienta firmy Ciba Vision jaka uzyskalem kilka dni przed publikacja wpisu na blogu - jak tylko bedzie pewna informacja rowniez ukaze sie ona na naszym blogu.
Masz na myśli ? sam dobór oczewek, czy też zakup ?acucha pisze:To troche pytanie z innej beczki, ale dotyczy soczewek DuraSoft3. Gdzie w Polsce dobieraja soczewki toryczne?
Z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam
Jestem z Tarnowa, soczewki dobierała mi Pani Doktor z której jetem bardzo zadowolony, a w durasoftach 3 torric mto chodzę już ponad 3 lata chyba 4, także w każdym mieście "musi" być jakiś dobry okulista, który doradzi TOBIE co i jakacucha pisze:chodzi mi konkretnie w jakim mieście, jaki okulista dobiera te soczewki, bo ja chce swojego zmienić:) A nosze te soczewki juz 3 lata:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }