jezeli wystepuje asymetria to tak. okulary maja byc proste na twarzy a nie stole / blacie.jo.sowa pisze:Moje pytanie jest takie, czy kladac okulary oprawka i zausznikami do dolu (blatu stolu) moze/jest dopuszczalne, aby jedno z jednej strony przy szkle oprawka wogole nie dotykala stalu a z drugiej dotykala go prawie 20% procentami swojej dlugosci?
jezeli drugie bylo OK, to nie widze powodu dlaczego mialby byc wymieniony kompletjo.sowa pisze:Dodam jeszcze ze po raz pierwszy te okulary zostały mi wydane z uszczerbionym szklem (mam nie pelne oprawki) i zostalo wymienione tylko jedno szklo.
aby okulary spelnialy swoja fukcje oraz byly estetyczne czyli dobrze lezaly. Nie wnikajac czy to Pani wina, czy optyka - wystarczy odpowiednio wyprofilowac i po sprawie.jo.sowa pisze:Jezeli nie czego moge sie domagac od swojego optyka, i czy moze mi mowic ze taki stan rzeczy jest moja wina?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }