Dziwne myslenie - wazniejsza kasa niz zdrowie oczu.Baska011 pisze:czy faktycznie jest coś nie tak z moimi oczmi, czy tez okulista chce zgarnac kolejne 6 dych za wizyte kontrolna??
Widzi Pani, to dlatego tak wazne sa regularne wizyty kontrolne! Sama Pani napisala iz nie czuje dyskomfortu, a jednak... cos sie dzieje!Baska011 pisze:i chyba robie wszysko, jak nalezy, a mimo to pojawily sie te ubytki
No i jak z tym zamgleniem, zniknęło?mark pisze:Odświeżę temat![]()
2 tygodnie temu jak byłem u okulisty powiedział, że są ubytki w rogówce i kazał na parę dni ich nie nosić. Przy okazji miałem badanie dna oka. Po tym czasie jednak w soczewkach nadal widzę zamglenie (nie od razu, ale po jakimś czasie od założenia i chyba większy efekt zamglenia niż wcześniej - soczewki wymienione na nową parę), a jak chodzę w okularach również to zamglenie nachodzi co jakiś czas. Nie wiem czy to od rogówki, czy przez wysuszone oko i dlaczego tak nagle dopadła mnie ta dolegliwość, Oasys noszę od paru lat i nie narzekałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }