tak, tak oczywiscie...jtd pisze:To ja nie rozumie po co wogole sa zakladane takie fora? (...)
To swiadczy tylko o wyksztalceniu naszych lekarzy optykow niestety
od pa?dziernika nosze Purevision i dla mnie to jest rewelacja, po wielu latach "m?czarni" z codziennym zak?adaniem i ?ci?ganiem soczewek teraz wreszcie mam spok??j, prawie w og??le nie czuje ?e mam wade wzroku. Praktycznie ?ci?gam je co miesi?c tylko w celu wymiany na nowe.woozie pisze:moim zdaniem spanie w soczewkach to glupota
A sprawdzales tez moze Night&Day CIBY ? Bo ja sprawdzalem te i te i lepiej mi oko reagowalo na CIBE, ale to bylo z 2 lata temu, wiec moze poprawili technologie?prezes pisze:od pa?dziernika nosze Purevision i dla mnie to jest rewelacja, po wielu latach "m?czarni" z codziennym zak?adaniem i ?ci?ganiem soczewek teraz wreszcie mam spok??j, prawie w og??le nie czuje ?e mam wade wzroku. Praktycznie ?ci?gam je co miesi?c tylko w celu wymiany na nowe.woozie pisze:moim zdaniem spanie w soczewkach to glupota
oczywiscie, nie jest to tajemnicajtd pisze:Lemur- mozna wiedziec z jakiej strona jest ta tabelka ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }