Prosze wskazac w instrukcji lub na stronie producenta, gdzie mowi o mozliwosci przedluzenia?OkoVision pisze:chyba że producent mów inaczej-w tym przypadku można maksymalnie do 3 tygodni.
Instrukcja pacjenta [spam].[spam]/sites/default/file ... GOasys.pdf nic o nie mowi o przedluzaniu do 3 tygodni.Jak używać soczewek ACUVUE® OASYS®
- Rano je zakładaj, wieczorem zdejmuj, a co 2 tygodnie wymieniaj na nową parę.
- Możesz również nosić je bez zdejmowania do siedmiu dni/sześciu nocy, zgodnie z zaleceniami specjalisty.
prosze sobie zobaczec na stronie producentableach18 pisze:to albo moja okulistka to idiotka albo masz słabe informacje, bo mi powiedziała że są to miesięczne
- cala rodzina Oasys (w tym for Astigmatism) jak i Advance (rowniez for Astigmatism) to produkty dwutygodniowe.Jak używać soczewek ACUVUE® OASYS®
Rano je zakładaj, wieczorem zdejmuj, a co 2 tygodnie wymieniaj na nową parę.
Możesz również nosić je bez zdejmowania do siedmiu dni/sześciu nocy, zgodnie z zaleceniami specjalisty.
napisalembleach18 pisze:W prawdzie to nie miały być ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR tylko ACUVUE® ADVANCE® with HYDRACLEAR
ale o tym Advance rowniez jest na stronie producenta [spam].[spam]/advanceLEMUR pisze: cala rodzina Oasys (w tym for Astigmatism) jak i Advance (rowniez for Astigmatism) to produkty dwutygodniowe.
Jak używać soczewek ACUVUE® ADVANCE® with HYDRACLEAR®
Rano je zakładaj, wieczorem zdejmuj, a co 2 tygodnie wymieniaj na nową parę.
Nie, nie, nie, proszę, nie wodą!!! Wiesz, jakie syfy żyją w wodzie, które z radością urosną w niemałą kolonię na Twoich soczewkach, a nawet mogą się pożywić Twoją rogówką?bleach18 pisze:a po założeniu wylewam płyn i płucze bieżącą wodą. Co do czyszczenia mechanicznego to rzeczywiście tego nie stosuje
Patrząc na to, kim jest Ala i Lemur z zawodu obawiam się, że to pierwsze. Nie martw się, to powszechne zjawisko, mi też mówiono, że mogę nosić 3 tygodnie w porywach do 4. To, że mi wysychały potem oczy na wiór, to inna sprawableach18 pisze:to albo moja okulistka to idiotka albo masz słabe informacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }