Mam w posiadaniu soczewki typu kocie oczy (Yellow Cat) . Niestety jak je nosze, soczewki przekrzywiają się, tz. źrenice zamiast byc pionowo, czasem są poziome (jak u kóz) albo w jakiekolwiek inne dziwne kąty . Czy jest coś... jakiś trik? :> żeby były non stop we właściwej pozycji /czyli pionowo/?
help?
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez kiarrr, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś w tym stylu. Soczewki mają swoje rozmiary, są zbudowane z różnych materiałów, które różnie układają się na rogówce. Gołym okiem nie stwierdzisz, czy są dla Ciebie odpowiednie. Kupowanie na własną rękę jest mniej opłacalne niż dobór u specjalisty. W Twoim przypadku to kasa w błoto.
Ok. To dzieki. (naszczęście to był prezent, więc sama nie jestem stratna ale i tez cos podpowiem: soczewki -beznadziejny prezent- to tak na przyszłość Pzdr.
Jak będziesz chciała kupić sobie jakieś mniej ekstrawaganckie, aby zmienić kolor oczu, koniecznie idź na wizytę, bo inaczej efekt będzie odwrotny od zamierzonego (nie mówiąc o względach zdrowotnych).
Jeśli chodzi o kolorowe soczewki to mi je dobrali w sklepie. Ślicznie w nich wyglądałam. I właśnie co najważniejsze były dokładnie dopasowane do moich oczu. Tylko ja byłam osobiście w salonie sprzedaży, a jeśli Ty dostałaś w prezencie to przynajmniej tak jak mówisz nie jesteś stratna, ale najlepiej być przy osobie która chce Nam kupić soczewki
Ostatnio zmieniony 18 października 2009, 18:56 przez Dragonfly, łącznie zmieniany 2 razy.