Na odleglosc nikt ich nie oceni... zobacz rano jak beda wygladaly, jezeli nastepnego dnia bedzie tak samo i sa to np. osady bialkowe ktore szybciej sie odkladaja, to albo trzeba bedzie skrocic dzienny czas noszenia, albo wogole skrocic termin z 4 na np 2-, 3-tygodnie.aniawenus pisze:Czyli moge dalej nosic te soczewki?? Mam je dopiero tydzien a ich przydatnosc to 4 tygodnie...
Też tak miałam, mając suche dłonie. Kremy nie pomagały, więc wspomogłam się witaminami (zwłaszcza A i E) oraz zmianą diety na owocowo-warzywną. W moim przypadku kropki na soczewkach to był złuszczony naskórek, więc przepłukiwałam je intensywnie przed włożeniem do pojemnika i przed założeniem na oczy. Poza tym to może być po prostu taka pianka z płynu, pamiętaj o płukaniu soczewek przed założeniem, nie żałuj płynu.aniawenus pisze:Co do rak to ostatanio mam baardzo suche dłonie, az czasem mnie bola z tej suchosci, szorstkosci i rogowacenia. Stosuje rozne kremy ktore srednio pomagaja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }