tez, tez... Ale szczerze mowiąc glownie z powodu ceny, sam powiedział, ze toryczne kosztuja majatek.Malla pisze:Może dobrali Ci takie po to, by sprawdzić jak będziesz tolerować ten produkt i abyś poćwiczyła zakładanie i pielęgnację
Wcale roznica nie jest tak duza jak sie wydaje... jednak to nie specjalista w tej kwestii powinien podejmowac decyzje za klienta... Natomiast jezeli zostalas o wszystkim poinformowana i zaakceptowalas takie warunki - dostosowal sie do Twoich potrzeb.aniol018 pisze:le szczerze mowiąc glownie z powodu ceny, sam powiedział, ze toryczne kosztuja majatek.
aniol018 pisze:Jednak to oko bez cylindra nie widzi idealnie ostro
Dodam tylko ze korekcja zastosowana powinna byc taka jaka jest wymagana i do zaakceptowania komfortem przez uzytkownika, natomiast korzystanie z niepelnej korekcji (zwlaszcza przy krotkowzrocznosci) moze powodowac poglebianie sie wady - prosze o tym pamietac.aniol018 pisze:Swoja drogą widze naprawde niezle
Tak podejrzewałam, że to może mieć związek z "nauczaniem początkowym"aniol018 pisze:A cylinder mi dobierze pozniej jesli sie okaze, ze moge nosic soczewki, narazie mam miesiac probny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }