autor: optometrysta.pl » 12 stycznia 2013, 18:35
Jak to ktos powiedzial... moze nie dokladnie. To zycie jest przyczyna smieci.
Kto w ktorym miejscu uwzial sie na okulistow? Podaj mi przyklad gdzie zostalo to tak napisane.
Ja jak pisze zawsze uzywam specjalista bo nie wiem kto dana czynnosc wykonuje. Jezeli czytam, ze ktos robi inaczej niz mnie uczono i inaczej niz sie robi wiec mam prawo nazwac go szpecjalista wg wlasnego uznania. Nigdzie nie uzylem negatywynej opini o okuliscie. Co za roznica: okulista, optometrysta, optyk, rzeznik, felczer... Kazdy bierze pelna odpowiedzialnosc za swoje czyny. Ale mam - jak kazdy inny - wypowiedziec sie zgodnie ze swoja wiedza na dany temat, bez wzgledu na to kto wykonuje dana czynnosc.
Jestes jak sie gdzies - kierowca zawodowym - czy uwazasz ze w zwiazku z tym - ja jako kierowca bez prawa jazdy zawodowego jest gorszym kierowca od ciebie? Ze gorzej prowadze? Ze jestem nizej niz ty?
Prosze! Nie sugeruj czegos czego moze nie chciales. Nikt nie napisal nic o wyzszosci jednego nad drugim. Kazdy stara Ci sie wyjasnic temat najlpiej jak tylko potrafi, ale skoro do Ciebie nie docieraja z 3-4 for dyskusyjnych to po prostu konczy sie cierpliwosc, brak checi dyskusji, ktora niczego nie wnosi. Zrozum! Otworz oczy.
Nie wiem czy zauwazyles (mozesz tego nie wiedziec), ale wiekszosc odpowiedzi na wszystkich forach udzielaly ci osoby albo optometrysci, albo osoby ksztalcace ich lub majace cos z nia wspolnego i znajace sie na tym co robia na codzien. Troszke szacunku za okazana cierpliwosc, czas, wiedze.
Jezeli tak jednak odnosisz. W takim razie polecam szukanie porad u okulistow, ktorzy sa jak twierdzisz wyzej. Moze maja inne zdanie. Bedziesz mial okazje ja porownac z tym co tutaj przeczytales. Zrob cos, bo wszyscy zwariujemy - jak bylo w pewnej pl komedii. Podejmij meska decyzje, albo w jedna strone, albo w druga.
Aha! Zobacz na domene, nazwe forum - dziwi Cie obecnosc tak liczne grono optometrystow i ludzi zwiazanych z optometria?
Dziekuje!
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez
optometrysta.pl, łącznie zmieniany 4 razy.